MANIA Bogtag


Jeg blev tagget af Moeslundbøger til at lave MANIA bogtagget. Du kan læse hendes indlæg lige HER. Med fare for, at gøre nogle fans sure, må jeg indrømme, at Fall Out Boys intet siger mig. Har aldrig lyttet til dem og kommer nok heller aldrig til det... Men et bogtag, det er jeg altid med på, så selvfølgelig vil jeg besvare de MANIA-albums-inspirerede bogspørgsmål!

1) En bog med lilla på coveret:

Hvilken bog skulle jeg ellers vælge? Jeg elsker Outlander! Og jeg elsker de covers som de danske versioner har. Her er bog nummer 4, Trommer I Det Fjerne, som jo indeholder et strejf af lilla.

2) En bog der er hektisk, eller en bog med meget blandede anmeldelser:

Fifty Shades Of Grey serien har fået rimelig blandede anmeldelser. Både som bog, men også som film. Mange mener, at bogen er et billede på kvindeundertrykkelse. Jeg selv mener, at det er en historie om en ødelagt mand og en kvinde som er stærk nok, til at finde sig selv og hjælpe ham, med at finde ud af hvem han er.

Det lyder kliché, og det er det måske også, men i al fald, er jeg på den side som er kæmpefan.

3) En karakter som du tænker kan opnå alting efter hvad forfatteren har ladet personen gå igennem:

Feyre. Jeg elsker universet i A Court Of (...) serien! Og med alt hvad Feyres liv har indeholdt indtil videre, er jeg sikker på, at der ikke er noget tilbage, som hun ikke kan overkomme.

4) En historie som holdt dig fanget fra begyndelsen:

Den Grønne Mil er min all-time-go-to-bog. Hold nu op, den bog var virkelig en pageturner for mig, og bragte alle følelser med sig. Jeg kan virkelig godt lide Stephen Kings skrivemåde i den her bog og bogen er helt sikkert i en top 3 over de bedste bøger jeg nogensinde har læst.

5) En bog i en serie som ikke er som historien bør slutte:

Lige her, kan jeg ikke komme på nogen bog. I hvert fald ikke en, som er slutningen i en serie. Udviklingen i Outlander bogen Trommer I Det Fjerne er ikke lige mig, men historien er ikke slut, så jeg venter i spænding på at se, hvad der videre sker.

6) Den sidste bog i en serie:

-----

7) En bog som er elsket af alle, undtagen mig:

Alle er et stærkt ord at bruge, men jeg bliver nødt til at placere The Selection serien her. Jeg har meget negative følelser mod den her bogserie. Kan vitterligt ikke nævne noget som fangede mig eller noget. Øv øv.

8) En bog hvor du elsker verdenen, men ikke så meget historien eller en favorit tragisk kærlighedshistorie:

Min favorit tragiske kærlighedshistorie er Mig Før Dig. Elskede den historie og jeg græd både da jeg læste den og da jeg så filmen. Så fantastisk en bog.

9) En læsevane som jeg ikke kan komme af med:

Hmm, jeg tror som sådan ikke, at jeg har nogen læsevaner. Altså det eneste jeg bliver gjort opmærksom på af mine veninder er, at jeg med den ene hånd altid blafre med siderne jeg har læst, den lyd er så beroligende og følelsen i fingrene er rigtig god... For mig altså, for dem omkring mig er det mega irriterende og forstyrrende

10) En bog som du bliver nødt til at læse bagfra:

Læse bagfra? Den er lidt sværere den her. Da jeg var lille læste jeg nogle gange sidste side som det første, derefter kunne jeg læse bogen og analyserer hvordan bogen kan ende som den gør, før den endte. Det er nok lidt snyd, så efter jeg afsluttede niende klasse læser jeg kun bøger kronologisk. Derfor er der ikke rigtig nogen bog jeg føler, man bør læse bagfra.

11) Et fiktivt univers, som jeg aldrig har lyst til at forlade:

The Faerie Realms i A Court Of (...) serien. Vil aldrig forlade det når jeg læser bøgerne. Mine tanker bliver helt 12 år igen og fangirl-agtig når jeg læser dem! Det er faktisk sjovt at opleve igen, når man så småt er vokset fra den tid med One Direction og Twilight.

Har du lyst til at være med? Så kopier mine oversatte spørgsmål eller brug Moeslundbøgers engelske spørgsmål:-)

- Nadia

Andre indlæg