Kragens Kald - Leigh Bardugo

15 Apr 2018

|Titel: Kragens Kald|

|Forfatter: Leigh Bardugo|

|Sideantal: 456|

|Forlag: CarlsenPuls|

|Udgivelsesår:2018|

|Anmeldereksemplar: CarlsenPuls|

 

 

 

Da Kaz får et tilbud, som kan gøre ham mere end blot rig, samler han et hold af de bedste kriminelle i Ketterdam. Sammen skal de klare den mest umulige mission til dato og kun hvis de kan samarbejde og stole på hinanden kan de klare missionen. Men måske er der flere af dem, som har deres egne intentioner med missionen?

 

Længe ventet

Kragens Kald er indtil videre den mest spændende bog, jeg har læst i 2018. Wow hvor er det en interessant historie og jeg kan slet ikke vente på, at anden del bliver oversat!

Jeg har i utrolig lang tid fulgt hypen omkring Six Of Crows, jeg fik dog aldrig taget mig sammen til at læse den engelske version, så da Carlsen Puls tilsendte den oversatte version, var jeg helt ekstatisk - Og det viste sig hurtigt, at mine forhåbninger skulle blive indfriet x100.

Kragens Kald ligger helt sikkert på listen over de bedste fantasybøger, jeg har læst. Den er virkelig gennemført og besidder alle de gode ting, som man kun kan opleve, når man læser en god fantasybog: spænding, action, fantastisk karakterdybde, en lille smule romantik og en oplevelse ud over det sædvanlige!

 

Et perfekt sammenspil

Leigh Bardugo har virkelig talent for at skabe karakterer. Jeg er helt vild med alle karakterer i bogen - Deres forskelligheder er helt fantastiske og så livagtige. Jeg er utrolig imponeret over karakterdybden, de alle besidder og den måde, som Bardugo formår at skabe en relation mellem dem alle. Det var virkelig noget af det som gjorde bogen ekstra god. Derudover er karakterernes forskelligheder også med til at gøre bogen interessant. For de passer egentlig ikke sammen, som et team personlighedsmæssigt i bogen, men deres forskelligheder ender med at være deres styrker og dermed det der binder dem sammen.

Det imponerede mig også, at jeg kunne mærke karakterudviklingen så dybt, som jeg gjorde. Jeg følte virkelig noget for disse karakterer og det er helt fantastisk når man læser en bog og føler, at man kender personerne, eller i hvert fald ikke har svært ved at forestille sig dem, som rigtige mennesker.

 

Derudover er handlingen utrolig spændende og interessant. Og selvom handlingen egentlig er rimelig simpel, så blev jeg overrasket af de forskellige plottwists, som var utrolig fede elementer i bogen. Leigh Bardugo har også et eller andet talent for at skabe spænding omkring hvad der synes at være "små" problemer. Der er noget over hendes historieopbygning, som jeg virkelig godt kan lide. Jeg føler ikke, at det er en typisk opbygning. Der er ligesom noget mere, noget som drager læseren længere ind i historien.

 

Sproget i bogen er medrivende. Der er hverken for meget eller for lidt beskrivelse af scener og udseende eller hændelser i bogen. Dialogerne er også helt perfekte og man kan som læser lade sig forsvinde ind i bogen og blot være en flue på væggen. Jeg kunne utrolig godt lide, at bogen er fortalt fra hver karakters synspunkt. Det gav ligesom en helt anderledes dybde i historien da de alle har forskellige tanker og handlinger i situationerne.

 

Endeligt

Denne bog er et must for dig, som sætter pris på en fantastisk karakterdybde og en historie, som du kan forsvinde ind i, når du læser. Der er ingen tvivl om, at den her bog er alt hypen værd, for den er virkelig god! Ventetiden er nu aaaaaalt for lang til, at den næste bog udkommer på dansk.

 

Tak til Carlsen Puls for anmeldereksemplaret!

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Synes godt om
Please reload

Andre indlæg
Please reload

Hej med dig og velkommen til. Her vil du finde mine anmeldelser og blogindlæg. Jeg håber du vil finde inspiration til din næste bog eller bare hygge dig med at læse mine tanker og meninger omkring bøgerne. Jeg vil også meget gerne høre dine, så del endelig dem i kommentarboksene til de forskellige indlæg ✨

Instagram: @Thebookishboegeskov

Det jeg læser lige nu

Dette års læseudfordring

The Bookish Boegeskov
EST. 2016
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now