The Bookish Boegeskov
EST. 2016

Vejen Til Dit Hjerte - Jp Monninger

6 May 2018

|Titel: Vejen Til Dit Hjerte|

|Forfatter: Jp Monninger|

|Sideantal: 415|

|Forlag: Lovebooks|

|Udgivelsesår: 2018|

|Anmeldereksemplar: Lindhardt&Ringhof // Lovebooks|

 

 

 

 

Heather er lige blevet færdig med at studere. Hendes liv er planlagt og hun skal bare lige opleve Europa, før hun begynder på sit nye arbejde, men på et tog mod Amsterdam møder hun Jack. Jack har ikke planlagt noget og er der, hvor hans bedstefars logbog fører ham hen. Jack virker ikke begejstret for at tage til New York, men indvilger dog i at følge Heather, hvor end hun tager hen. Jack bærer dog på en omvæltende hemmelighed, som ændrer deres forhold for evigt.

 

Den slags kærlighedsroman som forplanter sig i dit hjerte

Jeg har netop læst sidste side i Vejen til dit hjerte og hvor er den dog knusende. Det er ved at være noget tid siden, at jeg sidst læste en kærlighedsbog, som fik mig til at føle sådan her og det er så bittersød en læseoplevelse, som jeg virkelig nød. Jeg elskede sproget, personerne, opbygningen og hele handlingen - Det er lige sådan, at en kærlighedsroman med et bittersødt twist skal være!

Den her kærlighedsroman kommer til at forplante sig i dit hjerte, hvor den spirer og kommer til at fylde dig med lysten til kærlighed og troen på, at ægte kærlighed virkelig findes.

 

Jp Monningers skrivemåde

For Nogle skriver Monninger måske meget normalt, for andre vil man opleve noget helt specielt. Jp Monninger er en 64-årig mand, - og nu lyder jeg måske sexistisk, men jeg er blæst bagover af hans talent for skrivning i denne bog. Det føles så ægte, og så oversødt på den allermest fantastiske måde, at jeg som læser var sikker på, at den var skrevet af en ung kvinde - En der måske selv har oplevet det der sker i bogen. Nogle kapitler starter med at være skrevet i Du-form, Monninger henvender sig til læseren og det bringer dig helt ind i bogen. Det får dine tanker til at køre og du føler hvert et ord. Ellers er bogen skrevet i normal tredjeperson. Jeg elskede de kapitler, som var skrevet i du-form. Det tror jeg ikke, jeg har oplevet, så længe jeg kan huske det og det gav mig så mange følelser at forestille mig, det der var skrevet.

Jeg synes også, at Monninger leger mere med sproget. Der er flere humoristiske vendinger og dialogerne er så reelle, at jeg føler, det er en film for mit indre blik. Monninger formår også at skabe de helt rigtige følelser med sine stedbeskrivelser og ved at vælge de steder, som historien foregår ved.

Intet virker til at være tilfældigt i denne bog, selvom alt er så afslappet og ikke planlagt. Det er en virkelig speciel bog på det punkt.

 

Vi følger i bogen Heather som hovedperson. Hun har ligesom så mange andre planlagt hvad der skal ske med hendes liv i fremtiden og lever for at opnå succes for hvad der virker til at være hendes fars og mors skyld. Hendes møde med Jack som er den her frie og livsglade mand ændrer hende og jeg elskede det samspil, som var mellem de to igennem bogen. Det virkede så ægte og man sidder som læser med alle følelser uden på tøjet, fordi det hele bare er så sødt og romantisk til trods for de op og nedture, som bogen består af.

 

Denne bog er ideel for fans af En Flænge I Himlen og Mig Før Dig. Vejen Til Dit Hjerte vil helt sikkert give dig de samme følelser i kroppen og du vil komme til at elske hver og en af dem<3

 

Tak til Lovebooks for anmeldereksemplaret!

Del på Facebook
Del på Twitter
Synes godt om
Please reload

Andre indlæg
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now