Claire og Julemiraklet - Luna Mørup

17 May 2018

|Titel: Claire og Julemiraklet|

|Forfatter: Luna Mørup|

|Sideantal: 157|

|Forlag: Solvind|

|Udgivelsesår: 2018|

|Anmeldereksemplar: Solvind/Luna Mørup|

 

 

 

 

Claires far er død og tilbage sidder Claire og hendes mor med sorgen. De tager til Paris hvor Claires mor har familie for at komme lidt væk men Claire er stærk modstander af det. Hun møder dog Fleur, Fleur er kæreste med Claires fætter, men hun kan ikke få hende ud af sine tanker. Turen til Paris viser sig hurtigt at blive til meget mere end blot en familietur og snart lærer Claire ting om sig selv som hun aldrig rigtigt har turde acceptere.

 

Jeg synes, at Luna Mørup har skrevet en fin og flot fortælling! Der bliver taget mange vigtige emner op, såsom det at være lesbisk, en dyb sorg og et drama som udfoldes i familien

Bogen er sød og meget letlæselig. Den er perfekt som "letlæsnings"bog og jeg tror også, at mange "ikke"-rutinerede læsere vil have stor glæde af både opbygning, sprog og længde.

Jeg selv manglede lidt dybde, længde. Jeg nød at læse bogen og gjorde det på 1 aften uden at lægge den fra mig og jeg kedede mig ikke under læsningen, jeg manglede bare mere bog, bare mere, mere, MERE!

 

De store dilemmaer

De dilemmaer som er med i bogen, hele handlingen og opbygningen er vildt gode. Bogen sætter fokus på så mange vigtige ting og for mig føler jeg, at den kunne have indeholdt så mange flere følelser hvis blot der havde været mere tid og mere uddybelse. Jeg elsker når historie har dilemmaer som faktisk er dilemmaer! Og det har den her historie, fortællingen er smuk i sig selv og bliver det meget bedre end navnet antyder: Claire og Julemiraklet? Et julemirakel, det i sig selv er jo det store hele af denne bog og det nåede bare ikke rigtigt ud til mig. Jeg læste og jeg forstod, men det der med når ord griber fat i læseren og trækker én ind, det skete bare ikke rigtigt - Desværre, for jeg var helt vild med selve plottet. Det der ikke fungerede for mig er simpelthen bare, at det føles som om, at det hele er skrevet i al hast.

Jeg kan godt se det søde og smukke i bogen, men det hele blev lidt forhastet og lidt overfladisk i og med at der ikke er så mange sider. Dermed ikke sagt, at en kort bog ikke kan være god, men i dette tilfælde mener jeg, at de emner og dilemmaer, som bliver taget op fortjente meget mere taletid og bogsider - alt i alt manglede jeg bare mere "bog" som virkelig kunne røre mig som læser.

Personerne i bogen synes jeg også har stort potentiale. Luna Mørup formår at gøre dem levende og virkelighedstro og de besidder alle i hvert fald én egenskab, som jeg tror alle kan kende fra deres hverdag. Luna formår at skabe en historie, som er helt nede på jorden og i øjenhøjde med de læsere som jeg tror bogen henvender sig mest til, nemlig teenagere, og alle de problematikker der kan være i tiden som ung.

 

Alt i alt er det en rigtig fin bog, som især kan vise unge, at de ikke er alene i verdenen. Luna Mørup er helt sikkert dygtig og kan skrive og jeg synes også, at hun formår at strikke det hele rigtig godt sammen

Bogen er perfekt for dem som gerne vil øve sig i at læse, for dem som er i tvivl om deres seksualitet/eller går og gemmer på den. Men bogen er også for dem som elsker at læse om den første rigtige forelskelse!

 

Tusind tak til Luna Mørup og Forlaget Solvind for anmeldereksemplaret<3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Synes godt om
Please reload

Andre indlæg
Please reload

Hej med dig og velkommen til. Her vil du finde mine anmeldelser og blogindlæg. Jeg håber du vil finde inspiration til din næste bog eller bare hygge dig med at læse mine tanker og meninger omkring bøgerne. Jeg vil også meget gerne høre dine, så del endelig dem i kommentarboksene til de forskellige indlæg ✨

Instagram: @Thebookishboegeskov

Det jeg læser lige nu

Dette års læseudfordring

The Bookish Boegeskov
EST. 2016
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now