Bookeater og Bookeaters Magazine

20 Jul 2018

Har du hørt om Bookeater? Det er en af de bedste hjemmesider fyldt med anmeldelser af alle nye udgivelser skrevet af alle mulige forskellige anmeldere - hvilket gør det virkelig bredt og med alle forskellige meninger. Jeg startede som anmelder der, da det er en helt fantastisk måde at komme ind i anmeldermiljøet på. Det er ikke kun ét specifikt forlag man kommer ind i der, nej det er næsten lige det forlag du har lyst til.

Udover det store anmelderforum så har Bookeater også deres eget magasin - Jep du læste rigtigt, et bogmagasin! Hvem vil ikke gerne læse sådan et? Du kan få den på de fleste biblioteker helt gratis og hvis dit bibliotek ikke har det, kunne du eventuelt spørge om de var interesserede i det. Det er bare at kontakte Bookeater.

 

Magasinet indeholder interviews, månedens bookstagrammer og To sider af samme bog - hvilket jeg synes er et super fedt koncept hvor to anmeldelser af samme bog med vidt forskellige karakterer er i så du kan læse om begge sider af bogen.

 

Der er også ofte konkurrencer på bookeaters Facebook side hvor du kan vinde bøger og måske en side eller to i magasinet. For eksempel vandt jeg en bookstagram konkurrence for lidt tid tilbage hvor man skulle indsende et bogbillede.

 

Alt i alt er det et super fedt magasin med alt for enhver bogelsker. Derudover synes jeg helt sikkert også, at du skulle tjekke bookeater.dk ud og tage dig et kig omkring - Måske du gerne vil være boganmelder? Så er det, det helt perfekte sted at starte :-)

 

Tak til Bookeater for det gode samarbejde og for at tilsende mig et eksemplar af det nye Bookeaters Magazine.

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Synes godt om
Please reload

Andre indlæg
Please reload

Hej med dig og velkommen til. Her vil du finde mine anmeldelser og blogindlæg. Jeg håber du vil finde inspiration til din næste bog eller bare hygge dig med at læse mine tanker og meninger omkring bøgerne. Jeg vil også meget gerne høre dine, så del endelig dem i kommentarboksene til de forskellige indlæg ✨

Instagram: @Thebookishboegeskov

Det jeg læser lige nu

Dette års læseudfordring

The Bookish Boegeskov
EST. 2016
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now