#Liv - Tine Torp Thorlin

10 Jul 2018

 

|Titel: #Liv

|Forfatter: Tine Torp Thorlin

|Sideantal: 362

|Forlag: Byens forlag

|Udgivelsesår: 2018

|Anmeldereksemplar: Byens forlag

 

 

 

Liv elsker Mikkel, men da han pludselig slår op, står Liv helt alene med det perfekte liv, hun troede, hun skulle have med ham. Så hvem er Liv uden Mikkel egentlig? Og hvordan bliver man lykkelig, når alt ser ud til at gå meget bedre for alle andre? 

 

Den her bog er utrolig aktuel og vigtig. Det er en af de stærke ungdomsbøger, som virkelig formår at sætte virkeligheden i perspektiv og skabe et billede af, hvad unge mennesker kan gå igennem idag. #Liv er en af de bøger, som alle unge mennesker bør læse, især hvis de føler sig malplaceret i en verden af teknologi og "perfekte" liv, for den kommer helt sikkert til at sætte nogle ting i perspektiv for læseren og  skabe den forståelse som bunder i: Der er jo ikke noget, som er helt perfekt altid - Uanset hvad de sociale medier siger. 

 

Jeg synes virkelig godt om #Liv. Den er en utrolig virkelighedsnær historie, som sætter tanker igang og fik mig til at nikke genkendende til mange ting, og så sætter den også en masse følelser igang omkring nutidens brug af sociale medier og det at finde lykken og leve det perfekte liv. 

Bogen har et godt flow og jeg kunne rigtig godt lide, at kapitlerne er inddelt i dage efter bruddet. Det giver en rigtig god tidslinje for Livs følelser og sikkert også genkendelse for andre som har oplevet det samme.

#Liv er en af de danske bøger, som jeg synes, at alle familier bør have i deres hjem til deres børn eller bare til dem selv. Bogen er så god, også fordi den ikke indeholder alt det amerikanske, som man ellers ser ved en oversat bog. #Liv er dansk og derfor også meget mere genkendelighedsvækkende for enhver dansk læser. 

 

Sproget i bogen er meget simpelt, til tider lidt fladt. Jeg synes dog ikke, at det gjorde så meget, da sproget ikke føles som det vigtigste i denne bog, det er budskabet nemlig. Der kunne dog godt have været lidt mere variation i sproget, synes jeg, da det blev i meget samme ring. 

Det samme gjorde handlingen også lidt. Selvom bogen er spændende hele vejen igennem og alting leder op til noget andet, så synes jeg, at bogen virkede en lille smule lang til tider, fordi det var de samme problemer der skulle løses, nogle af de samme problemer var vigtige, mens andre virkede lidt for meget som teenagedrama i forhold til, at Liv er 24 år gammel. 

 

Derimod synes jeg, at karaktererne i bogen var rigtig gode og varierede. De havde en hvis udvikling allesammen og havde ligesom en personlighed hver, som alle vil kunne genkende fra folk, de kender omkring sig.

 

Bogens budskab er utrolig godt og vigtigt. Og ceremonien med balloner er så fin. Historien er virkelig værd for især unge mennesker at læse. Jeg har sagt det mange gange nu, men jeg mener det! For jeg tror, at alt for mange mennesker går rundt med fuldstændig samme opfattelse som #Liv gør og derfor er den her bog SÅ god til hvem end der må opleve en krise i forhold til livets lykke og opfattelsen af, at alle andre er meget heldigere og lykkeligere end en selv.

 

Tusind tak til Byens forlag for anmeldereksemplaret.

Del på Facebook
Del på Twitter
Synes godt om
Please reload

Andre indlæg
Please reload

Hej med dig og velkommen til. Her vil du finde mine anmeldelser og blogindlæg. Jeg håber du vil finde inspiration til din næste bog eller bare hygge dig med at læse mine tanker og meninger omkring bøgerne. Jeg vil også meget gerne høre dine, så del endelig dem i kommentarboksene til de forskellige indlæg ✨

Instagram: @Thebookishboegeskov

Det jeg læser lige nu

Dette års læseudfordring

The Bookish Boegeskov
EST. 2016
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now