Grænsen til Trafallas #2, Skyggen fra Nord - Julie M. Day

11 Jul 2018

 

|Titel: Grænsen til Trafallas, Skyggen fra Nord (Grænsen til Trafallas #2)

|Forfatter: Julie M. Day

|Sideantal: 625

|Forlag: Forlaget Leatherbound

|Udgivelsesår: 2018

|Anmeldereksemplar: Forlaget Leatherbound

 

 

 

Grace er blevet forvist fra Trafallas, men livet i menneskenes verden er ikke bare lige sådan at vende tilbage til. Derudover er der et enormt savn til Zachos og hendes drømme bliver ved med at advare hende om noget. Måske er Grænsen til Trafallas ikke blevet betrådt for sidste gang endnu?

 

Wow for et hæsblæsende eventyr jeg lige har været på. Jeg kunne godt lide Grænsen til Trafallas #1, men #2'eren her?! Den tager jo helt pusten fra en. Julie M. Days udvikling som forfatter er fænomenal og den her bog er et tydeligt bevis derpå. Alt er blevet bedre, og mere til. Den her bog indeholder alt en fantasybog bør indeholde og så endda lidt mere til pga. originaliteten i historien - Den her bog er helt for sig selv, på alle gode måder!

Julie M. Day har med Skyggen fra Nord skabt en fortsættelse på serien, som er helt fantastisk. Jeg elskede den her bog, der er ikke noget af det som jeg kan pege fingre af, for det hele spillede bare og gik op i en højere enhed. Twistene og plottet i sig selv er virkelig godt og den slutning der... Åh hvor er der lang tid til næste bog lige pludselig. 

 

Sproget er blevet meget bedre i denne bog - Det var aldrig dårligt, men det er blevet meget mere levende og medrivende. Jeg synes også at der var en meget bedre variation af tankesætninger og beskrivende sætninger som gjorde, at bogen var en del mere varieret i sin udfoldelse end bog nummer 1. Og så er der stadig flere og flere ting/skabninger som er selvopfundne som kun er med til at livliggøre bogen - Det er også en af de ting som gør Julie M. Day unik som forfatter, for jeg synes ikke det er så tit man falder over netop dette.

Personerne og deres indbyrdes forhold er også blevet mere medrivende og jeg føler også, at jeg som læser var mere med i følelserne mellem karaktererne denne gang. Jeg kunne virkelig mærke historien og det elskede jeg. Forholdende er også blevet bedre fordi det ikke virker så "skrevet" som i første bog - Igen, det var aldrig dårligt, men lige forholdet mellem Grace og Zachos havde jeg svært ved i første bog og dermed var det også det forhold jeg var mest spændt på i bog #2. 

 

I det store hele er udviklingen det jeg er mest benovet over i Skyggen fra Nord for den her udvikling er en af de største jeg har set hos en forfatter nogensinde. Historien bliver ved med at få mig til at tro, at jeg har regnet det hele ud, men det har jeg ikke for Julie M. Day formår hele tiden at skabe de rette twists som gør historien unik. Udviklingen i historien er også så fantastisk fordi den handler om så meget mere end bare "En elverkrig" der er så mange flere følelser i klemme for læseren i denne bog og det gør kun at jeg har svært ved at få armene ned.  

Jeg vil helt sikkert anbefale alle fantasyelskere at læse denne bog. Hvis du måske ikke var den store fan af bog #1, så lover jeg dig, at du bliver fan af serien ved denne bog, for den er VIRKELIG en pageturner for alle fantasyelskere. 

 

Tusind tak til forlaget Leatherbound for anmeldereksemplaret, og tak til Julie M. Day for et brag af et eventyr.

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Synes godt om
Please reload

Andre indlæg
Please reload

Hej med dig og velkommen til. Her vil du finde mine anmeldelser og blogindlæg. Jeg håber du vil finde inspiration til din næste bog eller bare hygge dig med at læse mine tanker og meninger omkring bøgerne. Jeg vil også meget gerne høre dine, så del endelig dem i kommentarboksene til de forskellige indlæg ✨

Instagram: @Thebookishboegeskov

Det jeg læser lige nu

Dette års læseudfordring

The Bookish Boegeskov
EST. 2016
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now