Wrap Up - JuliHvor er det vildt, at så meget af år 2018 allerede er gået og nu er juli også gået på hæld. Jeg kunne godt tænke mig at prøve noget nyt, nemlig en wrap up i slutningen af hver måned. Det kunne både give dig som læser, men også mig en nemmere måde at skabe et godt overblik over månedens bøger og hvad jeg synes om dem.


Juli blev til i alt 4 læste bøger for mig. Det er mange i forhold til hvad jeg plejer. Faktisk er jeg ikke så god til at prioritere at få læst flere bøger på kort tid og så tror jeg også at jeg er en lidt langsom læser.

Bøgerne for denne måned blev:

Det korrupte rige af Leigh Bardugo


Det korrupte rige er tilsendt af CarlsenPuls, og bogen er fortsættelsen på Kragens kald. Jeg var vild med den her bog. Det er virkelig en af mine mustread anbefalinger til dig som godt kan lide fantasy. Især fordi historien er spækket med intriger, mysterier og planer som skal gøre karaktererne rige. Alt i alt den perfekte serie til sommeren (som er godt igang)

Bogen gav jeg ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner.

Verden Styrter af Malene Sølvsten

Verden styrter er tilsendt af GyldendalUNG.

Som en af de få danskere der ikke har fået læst Ravnenes hvisken serien var jeg meget positivt overrasket over Verden styrter. Ja den skal egentlig fungere som en #2.5 bog, men for mig kunne det lige så godt have været en appetizer for serien.

Jeg var helt vildt med universet og Malene Sølvstens udførelse af historien.

Bogen gav jeg ⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner.


#Liv af Tine Torp Thorlin

#Liv er tilsendt af Byens Forlag. #Liv er virkelig en af de der bøger som er SÅ nem at relaterer til. Den var så god og nutidig og jeg kunne virkelig godt lide betydningerne og budskaberne igennem bogen, Virkelig en af de bøger som kan være vigtige for mange unge.

Jeg gav bogen ⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner.


Grænsen til Trafallas #2 af Julie M. Day

Julie M. Days anden bog i Grænsen til Trafallas serien var fantastisk god! Spændende, romantisk og et fantastisk hæsblæsende eventyr. Julie M. Days skrivetalent er kun blevet større i anden bog og jeg synes uden tvivl , at Grænsen til Trafallas er noget af det bedste danske fantasy der findes.

Jeg gav bogen ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerner.

Min TBR for august består af:

A court of wings and ruin af Sarah J. Maas

Se nu stiger solen af Claus Hagstrøm (tilsendt af forlaget Leatherbound

Der der af Tommy Orange (tilsendt af Politikens forlag)


Indtil videre tvivler jeg på at nå alle 3 bøger, men nu må vi se.

Andre indlæg