Efterladt (VEGA #2) - Linda G.

14 Aug 2018

|Titel: Efterladt

|Forfatter: Linda G.

|Sideantal: 311

|Forlag: Leatherbound

|Udgivelsesår: 2018

|Anmeldereksemplar: Leatherbound

 

 

 

Claudia har forladt Marc da hendes hemmelighed er sluppet ud. Marc sætter derfor alt ind for at finde hende igen. Men deres liv er langt fra mere simpelt efter hemmelighederne stille begynder at komme frem, for måske er der flere odds imod dem end med dem.

 

Den her bog er meget bedre end den første! Handlingen er blevet bedre, sproget er blevet bedre og scenerne er så meget bedre i beskrivelser og handlinger. Linda G har med Efterladt skabt en rigtig god efterfølger til Vildledt. Jeg synes, at der er en kæmpe udvikling i Linda Gs måde at skrive på, jeg synes også at følelserne er meget tydeligere i denne historie og det er nemmere som læser at forstå forholdet mellem Marc og Claudia. 

 

Der er virkelig sket noget fra Vildledt til Efterladt - på den positive måde. Jeg var ikke så vild med den første bog, den manglede bare lidt for mange ting, men den her bog er virkelig god. Jeg synes den var utrolig spændende og fængende og så har Linda G. virkelig formået at forbedre sproget og udførelsen virkelig meget.  

Handlingen i bogen er også blevet mere medrivende, det hele er ikke så banalt som det var i den tidligere. Bogen har meget mere substans og mere indlevelse - og på trods af alle de begivenheder (både dårlige og gode) som foregår i Vildledt, så følte jeg, at det var troværdigt og interessant.

Sproget er blevet bedre idet at beskrivelserne virker mere flydende og levende, alle dialoger i historien er også mere troværdige og handlingerne imellem karaktererne er også mere livagtige end i Vildledt. Det virker meget mere naturligt i Efterladt end det gjorde i Vildledt så den udvikling var jeg utrolig glad for at se. Jeg synes også, at sproget er blevet meget mere varieret og ikke kun bruger de samme ord om og om igen til at beskrive situationer i historien.

 

Personerne i bogen er også meget mere elskværdige i denne bog, jeg synes man kommer meget tættere på dem allesammen, man får et helt andet indblik i deres liv end man gjorde i første bog og det er også med til, at jeg ikke følte mig så distanceret fra historien som jeg gjorde ved Vildledt. Man er som læser meget mere inde i Efterladts karakterer selvom det er de samme fra Vildledt så er der bare en kæmpe forskel for mig. 

 

Alt i alt er bogen virkelig spændende og jeg glæder mig til at efterfølgeren udkommer. Det er virkelig mange ting som skal opklares og jeg er sikker på, at det kun bliver bedre og bedre. Efterladt indeholder virkelig alt det, som jeg godt kan lide ved en erotisk roman og jeg var glad for at se, at handlingen tog et drej væk fra Fifty shades of Grey. Linda G har skabt sin helt egen historie og virkelig fanget mig med denne efterfølger!

 

Jeg vil anbefale læsere af erotiske bøger at læse denne serie, også selvom du måske ligesom mig ikke var så vild med Vildledt - tro mig, du kommer til at elske udviklingen i Efterladt! 

 

Tak til Leatherbound for anmeldereksemplaret.

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Synes godt om
Please reload

Andre indlæg
Please reload

Hej med dig og velkommen til. Her vil du finde mine anmeldelser og blogindlæg. Jeg håber du vil finde inspiration til din næste bog eller bare hygge dig med at læse mine tanker og meninger omkring bøgerne. Jeg vil også meget gerne høre dine, så del endelig dem i kommentarboksene til de forskellige indlæg ✨

Instagram: @Thebookishboegeskov

Det jeg læser lige nu

Dette års læseudfordring

The Bookish Boegeskov
EST. 2016
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now