Kendras blind date - Ella-Maluca Floyd

6 Oct 2018

|Titel: Kendras blind date - Tør du?-serien #1

|Forfatter: Ella-Maluca Floyd

|Sideantal: 196

|Forlag: Nelumbo

|Udgivelsesår: 2018

|Anmeldereksemplar: Nelumbo

 

 

 

 

Kendra bliver udfordret af sine to veninder til at tage på blind-speeddating. Dette bliver starten på et romantisk møde og et uhyggeligt møde og hver især kommer disse til at ændre Kendras tilværelse.

 

 

Den her historie overraskede mig virkelig positivt. Jeg havde ikke regnet med noget specifikt, men den omhandlede mange flere ting end jeg lige regnede med på baggrund af tykkelsen og genren. Kendras blind date er på mange måder meget mere end en erotisk bog og var nervepirrende og spændende og på samme tid super sexet.

 

Floyds koncept er virkelig originalt til denne historie, jeg er vild med ideén om en serie med en bog for hver veninde, det er virkelig interessant! Kendra er specielt interessant da hun er blind. Det giver en helt anden dynamik. Det er også meget originalt - jeg har i hvert fald ikke læst noget lignende før. 

Ella-Maluca Floyd har også et rigtig godt skrevet sprog og jeg var vild med beskrivelserne og den måde ordene skaber utrolig gode billeder i ens hoved. Hvis man lukkede øjenene og lyttede til denne historie er jeg sikker på, at sproget ville medvirke en følelse af at kunne mærke hver en ting ligesom Kendra som også må føle sig til alting og ikke kan se verden omkring sig. 

 

Historien i sig selv er også rigtig spændende og jeg synes virkelig at plottet var godt, jeg havde ikke rigtig nogen idé om hvor jeg var på vej hen i historien så slutningen blev et fedt klimaks på den uhyggelige/psykologiske del af historien. 

Selvom bogen ikke er så lang som mange andre erotiske bøger, så synes jeg, at Floyd får rigtig mange apsekter ind under ét tag. Jeg synes også vi lærer rigtig mange ting om Kendra og hendes veninder og for den sags skyld også flere af de andre personer i historien på en god måde som ikke overskygger historien.

 

Det eneste de ærgrede mig lidt var, at det faktum, at Kendra er blind var lidt forvirrende fordi der på én side står, at hun er blind men få sider senere står der, at Kendra finder manden lækker. Det forvirrede mig ved at jeg kom til at tænke: Hvordan ved hun, at han er lækker? - Det virker måske lidt som et bizart spørgsmål, men det forvirrede mig bare lidt og jeg måtte lige bruge lidt ekstra sider på virkelig at forstå, at hun var blind - også især pga. det originale koncept i, at hun er blind. Forståelsen af at Kendra ikke kan se er også gennemgående vigtig for forståelsen af bogen. 

 

Kendras blind date er en virkelig god bog til dig som godt kan lide erotiske bøger. Bogen er også rigtig god til at komme ud af (den frygtede) reading-slump, da den er meget anderledes og frisk på en eller anden måde. Den er rigtig god i sin udførelse og jeg kunne rigtig godt lide længden på den. "Kort" og præcist uden alt for meget imellem. Jeg glæder mig til næste del i serien.

 

Tusind tak til forfatteren og Nelumbo for anmeldereksemplaret. 

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Synes godt om
Please reload

Andre indlæg
Please reload

Hej med dig og velkommen til. Her vil du finde mine anmeldelser og blogindlæg. Jeg håber du vil finde inspiration til din næste bog eller bare hygge dig med at læse mine tanker og meninger omkring bøgerne. Jeg vil også meget gerne høre dine, så del endelig dem i kommentarboksene til de forskellige indlæg ✨

Instagram: @Thebookishboegeskov

Det jeg læser lige nu

Dette års læseudfordring

The Bookish Boegeskov
EST. 2016
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now