The Bookish Boegeskov
EST. 2016

Fall time cozy time booktag

8 Oct 2018

Åh efterår 😍 My dear friend, you have been missed ✨🍂
Endelig er det efterår igen og jeg er kæmpefan. Det betyder hygge, te, læsning og masser af lækre sweatre og tæpper til de koldere aftener. 

 

Jeg var så heldig at blive tagget af Simone fra @Boghjoernet (http://www.boghjoernet.dk/fall-time-cozy-time-book-tag/)

til at lave booktagget #Falltimecozytime ✨ Tagget er udarbejdet af Sam's Nonsense. 

 

1. Crunching Leaves: The world is full of color – choose a book that have reds/oranges/yellows on the cover. 

Diana Gabaldons bog Det Brændende Kors ligner jo næsten en brændende himmel i sig selv. Gyldendal har virkelig gjort et godt stykke arbejde med forsiderne til alle Outlander bøgerne og denne er ingen undtagelse!

 

2. Cozy Sweater: It’s finally coll enough to don warm cozy clothing – what book gives you the warm fuzzies?

Åh jeg kan ikke vælge 😅... Det får jeg næsten af alle kærlighedsbøger, eller bare bøger som indeholder et kærlighedsforhold. Så her må jeg desværre skuffe og skrive; no book in particular. 

 

3. Fall Storm: The wind is howling & the rain is pounding – choose your favorite book OR genre that you like to read on a stormy day.

Thrillers eller krimier! Elsker at sidde inde på en regnfyldt dag med et varmt tæppe og en kop kaffe. Jeg elsker mystikken omkring regnvejr og den måde dråberne slår mod vinduet på. 
 

4. Cool Crisp Air: What’s the coolest character you’d want to trade places with?

Ville utrolig gerne bytte plads med Claire Fraser 😏 You know... because... Jaaamie🤤

Men ellers ville jeg virkelig gerne prøve at være en af de seje kvindelige hovedroller i fx The Hunger Games eller Et Rige Af Torne Og Roser. Det kunne være vildt fedt af være i deres sted for en dag. 
 

5. Hot Apple Cider: What under hyped book do you want to see become the next biggest, hottest thing?

Jeg overvejer at gøre det forbi. Den bog har jeg slet ikke hørt nok om fra andre bloggere. Den er lidt ukonventionel for mange af dem jeg følger, men ikke desto mindre et sandt psykologisk, thriller mesterværk! 
 

6. Coat, Scarves, and Mittens: The weather has turned cold & it’s time to cover up – what’s the most embarrassing book cover you own that you like to keep hidden in public?

Hmm, som sådan er jeg ikke pinlig berørt over nogen covers. Det virker lidt mærkeligt at være pinlig berørt over en sådan ting. Men hvis jeg virkelig skal nævne en bog her, så er den engelske forside til Bossman lidt prangende med en halvnøgen mand som kigger intenst på dig. Det er måske ikke den bog jeg ville sidde og åbenlyst vise frem i fx et tog. Forsiden passer dog perfekt til bogen. 
 

7. Pumpkin Spice: What’s your favorite Fall time comforts food/foods?

Jeg tror faktisk ikke jeg spiser så anderledes om efteråret end alle andre årstider. Måske lidt mere suppe? Jeg elsker i hvert fald suppe når det er køligt ude. Derimod skifter mine drikkepræferencer meget når det bliver koldt og om efteråret drikker jeg MEGET mere varm kakao end på andre tidspunkter af året. 
 

8. Warm, Cozy Bonfire: Spread the cozy warmth – who do you tag?

Jeg synes  at I alle skal svare på tagget hvis i har lyst! Det er en rigtig sjov måde at lære andre bogelskere at kende på. Mere specifikt vil jeg rigtig gerne høre hvad Anna, Cathrine og Katja fra henholdvis The Reviewing Author,  Cathrine Rossen og Cherryblossom Reads

 

Hvad er din favorit-ting ved efterår? og har du en bestemt genre eller bog du altid tyr til om efteråret? ✨

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Synes godt om
Please reload

Andre indlæg
Please reload

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now