Teater: "Tarzan"


*Alle billeder i dette indlæg er fra Frederecia Teaters egen hjemmeside og IKKE mine egne!*

Jeg har været inde og se 'Tarzan' i Fredericia Teater. Jeg var inde og se 'Klokkeren fra Notre Dame' for to år siden og glædede mig som et lille barn til at opleve 'Tarzan'. for 'Klokkeren' var uden tvivl det mest fantastiske jeg nogensinde har oplevet.

For det første så er sceneopsætningen i Fredericia Teater noget af det mest magiske jeg oplever gang på gang. Det er simpelthen utroligt hvad de formår at kreerer og det er med til at skabe en helt eminent oplevelse for tilskueren. Kostumerne er dertil også helt fantastiske og alt i alt er der virkelig lagt op til noget overvældende godt når man tager i Fredericia Teater.

Historien om Tarzan kender de fleste af os og jeg har altid haft den historie mit hjerte nært. Jeg synes at Fredericia Teater har gjort et virkelig godt stykke arbejde med at adaptere historien til en musical. Musikken var virkelig god og skuespillerne synger jo helt vildt smukt. Skuespillet var også lige i skabet og jeg synes, at aberne spillede vildt godt, selv når rampelyset ikke var på dem. Det var virkelig virkelighedstro og gjorde det til en endnu vildere oplevelse.

Humor var der også, og det giver et god balance i et teaterstykke at der er noget til at aktivere publikummet også.

Desværre synes jeg historien blev latterliggjort nogle steder. Jane, som er en klog og vittig kvinde blev gjort en smule for dum og godtroende og Tarzan ligeså. På en eller anden måde blev slutningen som kunne have været så stemningsfyldt og smuk bare lidt latterlig fordi humoren overtog lidt for meget og gjorde Tarzan og Janes forhold til en joke. Det var dog først til sidst. Et øjeblik i stykket hvor Jane og Tarzan når til træernes toppe sammen er så følsomt og smukt og det var dét jeg håbede stykket også ville ende med.

Alt i alt var det en fantastisk oplevelse! Uden tvivl. Skuespillerne spillede helt vildt godt og musikken var så perfekt. Jeg vil anbefale alle Disney/teater-fans at se dette stykke, for det er virkelig en oplevelse værd!

Jeg giver 'Tarzan' 4/5 stjerner.

Tak for en dejlig aften, Fredericia Teater <3

Andre indlæg