Fjendens ansigt (Chaos walking #2) - Patrick Ness

26 Nov 2018

|Titel: Fjendens Ansigt (Chaos Walking #2)

|Forfatter: Patrick Ness

|Sideantal: 554 (+30 siders bonusnovelle)

|Forlag: CarlsenPULS

|Udgivelsesår: 2018

|Anmeldereksemplar: CarlsenPULS

 

 

 

 

Todd og Viola er blevet væk for hinanden og hver især står de over for valg der vil påvirke fremtiden for dem begge. Valg som på en eller anden måde vil have en konsekvens og måske er forskellen mellem godt og ondt, rigtigt og forkert ikke så tydelig som man ellers skulle tro. Snart står de overfor meget værre ting end blot Borgmesteren og hver især skal de vælge, hvilken side de er på.

 

Åååh... Kender I det, når man er nærmest tom for ord og bare er så ovenud imponeret over en bog og bare ikke vil have den til at ende? Sådan har jeg det lige nu. Hold nu op for en perfekt 2'er Fjendens Ansigt er til Knivens Stemme. Den var jo alt og mere til. Det er svært at sige andet, end at historien var sublim og jeg ved ikke hvor længe jeg kan vente på den næste del af historien. Please hurry, CarlsenPULS 🥺🤣

 

Patrick Ness skriver så fantastisk levende. Jeg er omend mere imponeret over denne bog end den første, hvis det overhovedet er muligt. Sproget i disse bøger er helt bestemt noget af det bedste jeg nogensinde har læst. Jeg elsker den måde man kan blive revet med på og den måde som Ness formår at bringe New World til live på. Mange af sætningerne er så meget mere end bare ord og skaber en helt igennem suveræn indlevelse for læseren. 

 

Handlingen er også helt perfekt. Vi fortsætter hvor vi slap i bog 1 og på trods af, at det er to meget tykke bøger, så føles det som om, at der er meget mere der skal siges, hvilket jeg virkelig godt kan lide. Historien er virkelig en pageturner, uden tvivl! 

Slutningen var også alt jeg havde ønsket. Jeg kan slet ikke vente til tredje bog udkommer for der er så meget spænding i luften allerede efter sidste side er vendt og som læser har jeg absolut ingen idé om hvor det her skal ende. Jeg stoler ikke på, at Patrick Ness har gjort det nemt for læseren af forudse hvad der kommer til at ske og det er jo kun et plus i min bog. 

 

Bogen vægter også hele tiden det gode op mod det onde og det rigtige op mod det forkerte, for man er jo de valg man træffer, er man ikke? Og hvad så med de valg man ikke træffer? Jeg er virkelig imponeret over hvor meget Todd og Viola har ændret sig, for karakterudviklingen er virkelig, virkelig god i den her bog. Jeg glæder mig sådan til at læse videre hvad der kommer til at ske med dem.  

 

Den her bogserie er helt sikkert alt du nogensinde har ønsket dig af en dystopisk YA historie. Historien er uden tvivl en historie som du aldrig villet have været foruden når du først har læst den og den vil helt sikkert sætte en masse tanker igang hos dig.

 

Tusind tak til CarlsenPULS for anmeldereksemplaret.

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Synes godt om
Please reload

Andre indlæg
Please reload

Hej med dig og velkommen til. Her vil du finde mine anmeldelser og blogindlæg. Jeg håber du vil finde inspiration til din næste bog eller bare hygge dig med at læse mine tanker og meninger omkring bøgerne. Jeg vil også meget gerne høre dine, så del endelig dem i kommentarboksene til de forskellige indlæg ✨

Instagram: @Thebookishboegeskov

Det jeg læser lige nu

Dette års læseudfordring

The Bookish Boegeskov
EST. 2016
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now