Solen og hendes blomster - Rupi Kaur

6 Jan 2019

|Titel: Solen og hendes blomster

|Forfatter: Rupi Kaur

|Sideantal: 248

|Forlag: Lindhardt & Ringhof

|Udgivelsesår: 2018

|Anmeldereksemplar: Lindhardt & Ringhof

 

 

 

 

Rupi Kaurs seneste digtsamling rammer og fortæller store budskaber. Som i forrige digtsamling: Mælk og honning, er der illustrationer til flere digte.

 

 

 

 

Rupi Kaur er uden tvivl en af de poetiske stemmer jeg nyder at læse allermest. Jeg synes, hun formår at male et billede på nogle ubeskrivelige følelser med meget få ord og jeg forundres over de følelser som hun kan åbne op for indeni mig når jeg læser. 

Efter at have læst Mælk og honning som er Rupi Kaurs første digtsamling var jeg ellevild over at opdage, at Solen og hendes blomster også ville blive oversat. Jeg nyder virkelig at læse digtsamlingerne og på trods af at budskaberne er klare og præcise, opdager jeg nye ting hver gang jeg læser et af digtene. 

"Og her er du så i live

på trods af alt" - Solen og hendes blomster, s. 113

Kaur kan virkelig mærkes igennem hendes åbenhed og ærlighed og jeg tror også, at det er noget af det som gør de her digte så mærkbare. 

Rupi Kaur forbliver også i samme sprogstil og er tro mod det der fungerer for hendes digte. Jeg synes at sproget er ligetil og letforståeligt hvilket gør hendes bøger til god læsning for enhver. 

"Ironien i ensomheden

er at vi alle føler den

på samme tid

- sammen" - Solen og hendes blomster, s. 79

Alt i alt er Solen og hendes blomster en fantastisk digtsamling som kan sætte en masse tanker igang hos læseren. Men den kan med garanti også sætte ord på nogle følelser du ikke selv er i stand til at sætte ord på 

 

Tak til Lindhardt & Ringhof for anmeldereksemplaret.

 

 

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Synes godt om
Please reload

Andre indlæg
Please reload

Hej med dig og velkommen til. Her vil du finde mine anmeldelser og blogindlæg. Jeg håber du vil finde inspiration til din næste bog eller bare hygge dig med at læse mine tanker og meninger omkring bøgerne. Jeg vil også meget gerne høre dine, så del endelig dem i kommentarboksene til de forskellige indlæg ✨

Instagram: @Thebookishboegeskov

Det jeg læser lige nu

Dette års læseudfordring

The Bookish Boegeskov
EST. 2016
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now