Før vi forsvinder - YA-noveller

26 Mar 2019

|Titel: Før vi forsvinder

|Forfatter: Astrid Bakkegaard Lindbjerg, Julie Midtgaard, Anna Line Søgaard, Laura H. P. Da Silva, James Vinter, Saynab Farah Dahir, Signe Buhl Andersen, Lea Holm Jensen, Mette Høpner Jakobsen og Cecilie Birkshøj

|Sideantal: 147

|Forlag: Calibat

|Udgivelsesår: 2019

|Anmeldereksemplar: Eva Munk og Calibat

 

 

 

 

Før vi forsvinder, er en samling af 10 noveller om det at være ung på både godt og ondt. Det er en novellesamling som sætter ord på følelser alle unge mennesker kan have og en bog som virkelig kan sætte følelserne i perspektiv og vidne om, at man aldrig er alene med sine tanker. 

 

De ti forfattere til hver sin novelle i denne samling er rigtig gode skrivere. Sproget er godt og velformuleret og er til at forstå for enhver læser. Jeg synes, at sproget i bogen gør det endnu nemmere at foreslå bogen til en ung læser, da det ikke kræver at man er den mest rutinerede i forvejen for at læse denne bog. 

Da novellerne er meget forskellige er der også noget for enhver i bogen. Uanset hvad problematik man står med selv, kan den helt sikkert findes på en af siderne i denne novellesamling og det synes jeg er utrolig vigtigt når bogen skal nå ud til så mange som muligt. Det at de er så forskellige gør også, at novellernes problematikker ikke bliver kedelige for læseren og for intetsigende, for de har rigtig meget at sige hver især. 

 

Før vi forsvinder, er bestemt en novellesamling som er værd at foreslå til ethvert ungt menneske. Den er fyldt med eftertænksomhed og indlevelse og jeg er sikker på, at den vil være rigtig god til at skabe den her forståelse for, at man ikke er alene om sine tanker og problemer i hverdagen.

 

Tak til Eva Munk og Forlaget Calibat for anmeldereksemplaret.

 

 

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Synes godt om
Please reload

Andre indlæg
Please reload

Hej med dig og velkommen til. Her vil du finde mine anmeldelser og blogindlæg. Jeg håber du vil finde inspiration til din næste bog eller bare hygge dig med at læse mine tanker og meninger omkring bøgerne. Jeg vil også meget gerne høre dine, så del endelig dem i kommentarboksene til de forskellige indlæg ✨

Instagram: @Thebookishboegeskov

Det jeg læser lige nu

Dette års læseudfordring

The Bookish Boegeskov
EST. 2016
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now