Amerikaneren - Nadia Dalbuono

22 Jul 2019

|Titel: Amerikaneren

|Forfatter: Nadia Dalbuono

|Sideantal: 448

|Forlag: Alhambra

|Udgivelsesår: 2019

|Anmeldereksemplar: Alhambra

 

 

 

 

Nadia Dalbuono er tilbage med endnu en hæsblæsende krimi fyldt med spænding, action og korrupte systemer. Da en amerikaner bliver fundet død i Italien bliver Scarmacio sat på sagen for at finde ud af, om det rent faktisk var selvmord, eller om der har været andre involverede på spil. Snart er Scamarcios eget liv i fare og han må ty til gamle bekendtskaber for at få hjælp.

 

Nadia Dalbuono er en af mine nye yndlingsforfattere når det kommer til krimier. Bogen Fordærv var utrolig spændende og et frisk pust til den actionprægede krimi. Men Amerikaneren slår den uden tvivl. Alt passer sammen i denne historie og som læser er man både spændt, nervøs og næsten helt udmattet af den udvikling som bogen tager. 

 

Sproget i bogen er godt og passende for karaktererne. Udover det, så er Nadia Dalbuonos evne for at skrive realistisk helt fantastisk og man er slet ikke i tvivl om, at hun ved hvad hun skriver om når det kommer til beskrivelser og iscenesættelser. Det er helt fantastisk at læse en bog hvor både lokationer, personer og handling spiller så meget sammen som det gør, det er virkelig en fornøjelse.

Derudover er jeg også vild med den ændring som Dalbuono har lavet fra første bog til denne. Der sker en helt masse, som man ikke er forberedt på og på en eller anden måde er det her for mig en helt ny læseoplevelse af en krimi at være, for den er så meget mere i sin udfoldelse og handling.

Ændringen gør også, at bogen er noget helt andet end hvad jeg er vant til at læse og på den måde også spændende og fængende fordi man er spændt på hvad det kommer til at betyde for udviklingen i bogen.

 

Dalbuono formår også med denne selvstændige fortsættelse i serien om Scamarcio at vise en stor udvikling i Scamarcio som karakter i bogen. Man får virkelig kendskab til ham og føler, at det er et virkeligt menneske og med de valg han træffer glæder man sig som læser kun endnu mere til at se hvad det får af konsekvenser for historien i den næste bog i rækken. 

 

Alt i alt er Amerikaneren perfekt sommerlæsning til dig som godt kan lide krimier og specielt hvis du godt kan lide de actionfyldte krimier. Du kommer ikke til at kede dig og du vil helt sikkert få samme adrenalinsus som karaktererne i bogen får.

 

Tusind tak til Alhambra for anmeldereksemplaret!

 

 

 

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Synes godt om
Please reload

Andre indlæg
Please reload

Hej med dig og velkommen til. Her vil du finde mine anmeldelser og blogindlæg. Jeg håber du vil finde inspiration til din næste bog eller bare hygge dig med at læse mine tanker og meninger omkring bøgerne. Jeg vil også meget gerne høre dine, så del endelig dem i kommentarboksene til de forskellige indlæg ✨

Instagram: @Thebookishboegeskov

Det jeg læser lige nu

Dette års læseudfordring

The Bookish Boegeskov
EST. 2016
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now