Prinsen af ondskab (Folk of the air #1) - Holly Black

13 Dec 2019

|Titel: Prinsen af ondskab (Folk of the air #1)

|Forfatter: Holly Black

|Sideantal: 467

|Forlag: Carlsen Puls

|Udgivelsesår: 2019

|Anmeldereksemplar: Carlsen Puls

 

 

 

 

 

Jude bortføres fra menneskeverdenen til Faerie, en verden fyldt med alfer, trolde og feer. Som en dødelig er Jude allerede fra start underlegen de magtfulde væsener i Faerie, men hun er fast besluttet på at blive til noget - Noget som væsenerne vil respektere og frygte, koste hvad det vil.

 

Jeg så virkelig frem til at læse denne bog, og må sige, at jeg glæder mig rigtig meget til fortsættelsen kommer. Jeg er utrolig spændt på at se, hvad der videre kommer til at ske og på hvilken måde det kommer til at udvikle sig - både på godt og ondt.

 

Prinsen Af Ondskab, er helt sikkert en af de mest veludførte fantasybøger, jeg har læst. Jeg elsker kombinationen i Holly Blacks historie og de sagn og myter, der er omkring feer og deres evner og magt. Det er virkelig en spændende historie og jeg følte mig draget af Blacks skrivemåde. 

Skrivemåden er ligetil og dog helt passende, til en magisk verden som Faerie. Man får hele stemningen med og hendes beskrivelser af omgivelser og eksempelvis kjolerne i bogen, var så god, at man sagtens kunne forestille sig selv at være i rummet. 

 

Jeg synes, der var mange spændende karakterer med i bogen, omend mange ikke havde en så stor del i historien, som jeg kunne have ønsket mig. Jeg synes desværre også at Jude, som hovedperson, var lidt flad på en eller anden måde. Jeg havde svært ved at lære hende at kende igennem første del af bogen, hvilket virkelig ærgrede mig. Dog var hendes udvikling rigtig god og da jeg nåede sidste halvdel af bogen begyndte Jude at træde mere i en konkret karakter. 

I det hele taget synes jeg først rigtigt, at historien tog fat i den sidste halvdel. Det var ligesom her man som læser rigtig fik spændingen med og det man har sat og ventet på siden første side begyndte stille at udfolde sig. Jeg var vild med sidste del af historien!

 

Alt i alt er Prinsen Af Ondskab en virkelig spændende start på, hvad jeg tror, bliver en rigtig god trilogi når den er færdigoversat. Jeg er virkelig spændt på anden bog i serien og kan kun anbefale fantasyelskere - og især fantasyelskere med hang til alfer, feer osv. at læse denne. 

 

Tusind tak til Carlsen Puls for anmeldereksemplaret.

 

Del på Facebook
Del på Twitter
Synes godt om
Please reload

Andre indlæg
Please reload

Hej med dig og velkommen til. Her vil du finde mine anmeldelser og blogindlæg. Jeg håber du vil finde inspiration til din næste bog eller bare hygge dig med at læse mine tanker og meninger omkring bøgerne. Jeg vil også meget gerne høre dine, så del endelig dem i kommentarboksene til de forskellige indlæg ✨

Instagram: @Thebookishboegeskov

Det jeg læser lige nu

Dette års læseudfordring

The Bookish Boegeskov
EST. 2016
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now