Sjælestorm - Maja Maria Rakel Dahl


|Titel: Sjælestorm

|Forfatter: Maja Maria Rakel Dahl

|Sideantal: 119

|Forlag: Mellemgaard

|Udgivelsesår: 2017

|Anmeldereksemplar: Maja Maria Rakel Dahl

Maja Maria Rakel Dahl har skrevet en digtsamling omkring hendes eget liv og de traumer hun har været udsat for. Jeg var meget spændt på at læse den, da jeg rigtig godt kan lide dybfølte og virkelige beretninger pakket ind i noget fortolkning og underliggende.

Man læser om meget personlige emner, psykisk sygdom, OCD, en kamp med systemet.

Jeg blev dog desværre skuffet af denne digtsamling. Sjælestorm virker meget rodet sat op, jeg havde svært ved at finde ud af, hvornår et digt var slut eller om den var ført videre til næste side. Derudover virkede det som om, at der blev brugt forskellige former for digtning og nogle gange var jeg i tvivl om, om denne bog egentlig ville have gjort sig bedre, hvis det havde været en reel biografi / erindringsbog.

Jeg tror også meningen og budskabet i digtene fløj lidt hen over hovedet på mig, da jeg mange gange simpelthen ikke havde forståelsen af, hvad der egentlig mentes med digtene. Jeg er med på, at der ikke altid skal findes frem til en mening, men jeg kan godt lide, hvis jeg i det mindste har en følelse af, at jeg var nogenlunde med på, hvad det egentlig var jeg læste. Det manglede jeg desværre i løbet af bogen.

Illustrationerne i bogen var rigtig gode og dem ville jeg gerne have set flere af!

For mit vedkommende vil jeg RIGTIG gerne læse Maja Dahls historie, jeg tror bare ikke den her

digtsamling var måden for mig at læse den på.

Tak til forfatteren for anmeldereksemplar.

Andre indlæg
306040A5-6293-486A-9D94-CEB445755D51_1_2

Hej med dig og velkommen til. Her vil du finde mine anmeldelser og blogindlæg. Jeg håber du vil finde inspiration til din næste bog eller bare hygge dig med at læse mine tanker og meninger omkring bøgerne. Jeg vil også meget gerne høre dine, så del endelig dem i kommentarboksene til de forskellige indlæg ✨

Finalist.jpg
badge-nomineret 2020.jpg

Instagram: @Thebookishboegeskov

Det jeg læser lige nu

Dette års læseudfordring